Noutfia, Y., Zantar, S., Ibnelbachyr, M., Abdelouahab, S., & Ounas, I. African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development, 14(4), 1981-1991.
Noutfia, Y., Zantar, S., Ibnelbachyr, M., Abdelouahab, S., & Ounas, I. African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development, 14(4), 1981-1991.
Bennani S. et Bendidi A. Technical Guide (Arab). INRA Regional Center for Agricultural Research of Meknes. 8p.
Bennani S. et Bendidi A. Technical Guide (French). INRA Regional Center for Agricultural Research of Meknes. 8p.
Daoui K., Bendidi A., Fatemi Z.A. et Razouk R. In International Symposium on Agroeclogy for food security and nutrition. FAO Rome.
Ali N; Tavoillot J; Besnard G, Khadari B, Dmowska E, Winiszewska G, Fossati O, Ater M, Aït Hamza M, El Mousadik A, El Oualkadi A, Moukhli A, El bakkali A, Chapuis E, and Mateille T. (2014). Plant parasitic nematodes communities associated with olive trees in Morocco. Journal of Nematology 46(2):130–260. 2014
Benmansour M, Nouira A, Mabit L, Bouksirate H, Moussadek R, Mrabet R, Duchemin M, Zouagui A, Iaaich H. Chapter: 6, Publisher: IAEA publication, pp.149-160
Zantar S., Zerrouk H.M., Zahar M., Saidi B.,Noutfia Z., Laglaoui A., Toukour L., Chentouf M. (2014). "Effet de l'utilisation des huiles essentielles (du thym, du romarin, de l'origan et du myrte) sur les propriétés physico-chimiques, microbiologiques et sensorielles du fromage de chèvre frais et semi-affiné. Options Méditerranéennes. Série A, N 108. 183-190.
Zantar S., Zeourk H.M., El Galiou O., Laglaoui A (2014). Elaboration d’un fromage de chèvre semi affiné a partir d’une sélection de souches lactiques autochtones isolées du lait de chèvre du Maroc. Options Méditerranéennes. Série A, N 108. 191-198
Farahat Laroussi B., Zantar S., Toukour L., Chentouf M., El Mourabit N., Benkhouya A. (2014). "Amélioration du savoir-faire local fromager dans la région du nord du Maroc".Options Méditerranéennes. Série A, N 108.445-449.